Foto Gian Mattia D'Alberto/LaPresse 18 Marzo 2023 Sanremo (Italia) Sport Ciclismo - 114a edizione Milano-Sanremo - da Milano a Sanremo - 294 km. Nella foto: GANNA Filippo ITA(INEOS GRENADIERS), VAN DER POEL Mathieu NED(ALPECIN-DECEUNINCK), VAN AERT Wout BEL(JUMBO-VISMA) March, 18 2023 Sanremo (Italy) Sport Cycling - 114 Edition Milano Sanremo - from Milan to Sanremo - 294 km. In the pic: GANNA Filippo ITA(INEOS GRENADIERS), VAN DER POEL Mathieu NED(ALPECIN-DECEUNINCK), VAN AERT Wout BEL(JUMBO-VISMA)

Van der Poel: Stolt over at efterfølge min morfar

For 62 år siden, altså i 1961, vandt den måske mest populære franske cykelrytter nogensinde, Raymond Poulidor, sit eneste monument. Lørdag vandt hans barnebarn, Mathieu Van de Poel samme monument, 62 år, efter. “At vinde det 62 år efter min morfar gør mig stolt og glad”, sagde den hollandske vinder efter Milano-Sanremo nr. 114.

Raymond Poulidor er en af Cykelsporten 25 største legender, som du kan læse om i bogen af samme navn, der kan købes via Sportsbog.dk på dette link.