Wevelgem - Belgium - cycling - Wout Van Aert (BEL / Team Jumbo-Visma) - Christophe Laporte (FRA / Team Jumbo-Visma) pictured during 85th Gent-Wevelgem in Flanders Fields (1.UWT) a one day race between Ypres and Wevelgem (260.9km) - Photo: Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2023

Historisk bedrift af Jumbo Visma

Jumbo Visma teamet har fået en helt unik start på brostenssæsonen. Det er første gang nogensinde at ryttere fra det samme team har vundet både Omloop Het Nieuwsblad (Dylan Van Baarle), Kuurne-Bruxelles-Kuurne (Tiesj Benoit), E3 Saxo Classic (Wout Van Aert) og Gent Wevelgem (Christophe Laporte) i den samme sæson. Og i de tre sidstnævnte er det blevet til dobbelt Jumbo Visma sejr.

I alt 19 sejre er Jumbo Visma noteret for indtil videre i 2023.

Husk at få købt dine cykelbøger via www.sportsbog.dk.