Jimmi Madsen 15. bedst på Gents evighedsliste

Den 14. til 19. november køres udgave nr. 82 af 6-dagesløbet i Gent.

Den bedste rytter i løbets historie er, naturligvis, belgiske Patrick Sercu. På en rangliste, lavet af arrangørerne, hvor der er er henholdsvis 5, 4, 3, 2, 1 til top-5 placeringer i løbet har Sercu 81 point. Disse er blandt andet hentet via hele elleve sejre. Etienne De Wilde er næstbedst med 78 point og australske Danny Clark nr. tre med 64 point. På de følgende pladser følger legender som Rik Van Steenbergen, Bruno Risi og Iljo Keisse.

Nr. 15 er danske Jimmi Madsen med 28 point. Madsen vandt løbet i 1999 med Scott McGrory, og har desuden tre andenpladser, tre tredjepladser og en fjerdeplads.

Husk at du hos Sportsbog.dk blandt andet kan købe bøgerne 6-dagesløb, Par nr. 7 og Gert Frank-Helten fra Forum.