Pogačar: Roglič bliver bedre på Bora

Den tidligere dobbelte Tour de France-vinder Tadej Pogačar mener at hans slovenske landsmand Primoz Roglič vil fremstå i en endnu stærkere version, når han i 2024 skifter fra Jumbo Visma til Bora-Hansgrohe. “For Roglič bliver det endnu bedre hus Bora, og det åbner konkurrence mere, når har har forladt Jumbo. Nu er der Jumbo og Bora, det er større konkurrence”, udtaler Roglič i et interview med cykelmeidet GCN.

34-årige Roglič har ikke vundet Tour de France i sin karriere. Han blev i 2020 nr. to, slået af Pogačar på den enkeltstart, der udgjorde næstsidste etape. Pogačar vandt også Tour’en i 2021, og er siden blevet nr. to , efter Jonas Vingegaard,i både 2022 og 2023.

Husk at du på Sportsbog.dk blandt andet kan købe bogen De Danske Tour de France-Helte.