Bogen Cykelsportens 25 største legender udkommer i denne uge

Tour de France skal i 2022 starte i Danmark, og der vil være enorm fokus på cykelsporten blandt danskerne. Danskerne elsker cykelsporten, og rigtig mange vil gerne vide mere om sportens fascinerende historie. De kan med fordel læse bogen Cykelsportens 25 største legender, der udkommer på forlaget Mellemgaard den 20. maj.

Cykelsportens poesi og skønhed har bund i de mange historiske begivenheder og fortællinger, som er så vigtige for dem, der elsker sporten. Disse begivenheder og fortællinger kommer du endnu tættere på med bogen.

I Cykelsportens 25 største legender tegnes portrætter af velkendte stjerner som Fausto Coppi, Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault og Greg Lemond, men du møder også Alberto Binda, Louison Bobet, Rik Van Looy og Freddy Maertens samt de mere nutidige stjerner som Tom Boonen og Alberto Contador.

Cykelsportens 25 største legender kan blandt andet købes via www.cyclingworldshop.dk dette link.

Forfatter til bogen er Kenneth Møller Kristensen, der dermed udgiver sin syvende bog om cykelsporten. Det er forfatterens selv, der har udvalgt de 25 cykellegender, hvis historie fortælles i Cykelsportens 25 største legender.