Tour de France-arrangørerne rystet over skudepisode i København

Søndag aften blev flere mennesker skudt og dræbt i shoppingcentret Fields få hundrede meter fra Bella Centeret, hvor Tour de France havde hovedkontor for få dage siden. Episoden har blandt andet fået arrangørerne af Tour’en, ASO, til at reagere. I et statement fra ASO udtrykker arrangørerne at de er chokeret og triste over skudepisoden. Tour de France-arrangørerne udtrykker desuden sympati og medfølelse over danskerne, som de vurderer har givet Tour-feltet en af de største velkomster i sportens historie.

Som bekendt af de fleste blev de tre første etaper af Tour de France 2022 afholdt i Danmark. Mandag er der transportsag og tirsdag er Tour de France tilbage i Frankrig.

Husk at hvis du vil vide alt om de danske præstationer i Tour de France skal du købe bogen De Danske Tour de France-Helte.